2012. október 11., csütörtök

A nő a pokolban is nő

A Nő a pokolban is Nő marad...jöhet válság, jöhet recesszió, jöhet világégés, a Nő az Nő marad. Szeret szép lenni, szeret elegáns lenni, szereti a szép ruhákat, finom tapintásúvá varázsolni a bőrét.

A nagymamám mesélte, hogy a második világháború alatt milyen nagy gonddal festették a csupasz lábukra cipőkrémmel, teával a selyemharisnya illúzióját, még a csíkot is hátra, hogy igazán izgalmas legyen.
Édesanyám arról mesélt, hogyan alakította át édesapám báránybőr kucsmáját nagymamám egyik régi brossával kiegészítve igazán stílusos darabbá.
Nagynéném arról mesélt, hogy milyen büszke volt a svájci orvosévek alatt beszerzett ruhájára, amit most nővérem "retróként" visel.

Mert a Nő minden körülmények között Nő. De nem árt, ha kap pár tippet, hogyan tud spórolni, honnan szerezhet be olyan termékeket, amik egyedivé teszik a megjelenését.
Mi a tanfolyamon résztvevők számára szeretnénk létrehozni egy VIP klubot. E klub tagjai a tanfolyami kedvezményeken kívül folyamatosan információkhoz juthatnak akciókról, könyvekről, újdonságokról.


Ízelítőként két apróság:
A Naturprodukt Doliva termékei mellett Gránátalmás bőrfiatalító készítményeket is kínál. A bőrfeszesítő nappali krémről bővebben itt lehet olvasni.

Az F&F idén nagy hangsúlyt fektet a Business Lookra. Prágában mutatták be új kollekciójukat a tervezők. Az eseményről további érdekességek, információk itt tölthetők le.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése