2013. január 20., vasárnap

Báli szezon!

Január 12-én, szombaton a Bethlen Gábor Református Gimnázium diákbáljának nyilvános főpróbájával kezdetét veszi a 2013-as báli szezon.
Itt az alkalom, hogy mindenki felkészüljön testben és lélekben az elkövetkező időszakra. A Nő a pokolban is Nő marad...jöhet válság, jöhet recesszió, jöhet világégés, a Nő az Nő marad. Szeret szép lenni, szeret elegáns lenni, szereti a szép ruhákat, finom tapintásúvá varázsolni a bőrét.

Még javában itt a tél...jó és rossz napok, a ronda latyak, és a ragyogó havas reggelek váltják egymást.
Ilyenkor igazán jó, ha tudjuk, melyik szín segít, melyiktől nem látszunk sápadtnak, melyik tölt fel energiával, vagy melyik az, amelyiktől egyszerűen csak még élvezetesebb lesz a nap négy kávé és a csoki nélkül is…
Melyik a kedvenc színed? Ismered a színek egymásra hatását? Tudod, hogy Neked melyik áll jól? Szemed színének kihangsúlyozásához tudod, mit válassz? Lehet, hogy sosem gondoltad még végig, régen miért állt jól a fekete, most meg miért vagy benne annyira nagyon sápadt?
Esetleg tanács kell, hogyan készíts ilyen szép, a tekintetet kiemelő sminket?

Engedd, hogy segítsünk Neked megtalálni a hozzád és a személyiségedhez illő színeket! Évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött megtanítjuk neked, mi áll jól, melyik alkalomhoz milyen színeket használj az öltözködéskor és sminkeléskor. Egyénre szabott gyakorlati és elméleti oktatással egybekötött tanfolyamainkra már lehet folyamatosan jelentkezni nálunk.

Lakó Henriett, kozmetikus, sminkes tanácsadó:
06-70-538-31-36
heni.woc@gmail.com

Szilágyi Eszter, stylist, vizuális kommunikációs tanácsadó:
06-20-434 1864
eszter.woc@gmail.com




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése